ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΘΗΚΕΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ..

Εσείς διαλέγετε το "σωστό" μαξιλάρι; Το μαξιλάρι στηρίζει το κεφάλι μας όταν ξαπλώνουμε, και άλλα μέρη του σώματος όταν καθόμαστε.Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς μαξιλαρι!

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΖΕΛ (GEL)

Το παραπάνω μαξιλάρι διαθέτει ΤΖΕΛ που προσαρμόζεται απολυτά στο κεφάλι, αυχένα και τον λαιμό.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΦΡΟΣ (MEMORY FOAM)

Ο αφρός μνήμης (memory foam) εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και στον αυχένα, ενώ χαλαρώνει τους μυς. Θεωρείται 100% υποαλλεργικό προϊόν

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΛΑΤΕΞ (LATEX)

Τα μαξιλάρια από λάτεξ είναι εύκαμπτα και διαθέτουν ομοιόμορφες ανοιχτές κυψέλες που διευκολύνουν τον αερισμό τους. Θεωρείται 100% φυσικό προϊόν.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ

Τα μαξιλάρια απο βαμβάκι - πούπουλο είναι πολύ μαλακά, γιατί το υλικό που περιέχουν κινείται ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΛΑΤΕΞ (ΚΡΥΟ-ΖΕΣΤΗ)

Ένας διαφορετικός τύπος για τα μαξιλάρια λάτεξ είναι ότι προσφέρουν δροσερό ύπνο το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.

ΘΗΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Πολλοί άνθρωποι έχουν την πεποιήθηση ότι η Θήκη Στρωματος χρειάζεται πιο πολύ σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ή ακομή και για μωρά.
Δυστυχώς κάνουν λάθος! Η θήκη Στρώματος προστατεύει το στρώμα απο διάφορες εκκρίσεις (π.χ. ιδρώτας κ.α.), κρατάει μακρία πολλούς μικροοργανισμούς (π.χ. ακάρεα κ.α.)και το διατηρεί καθαρό! Η θήκη αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για να προστατεὐσετε το στρώμα σας.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΣΤΟ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ!! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!